Forsøk aktivering på nytt er nå tilgjengelig på alle maskiner med ACM

Kunder og forhandlere har nå tilgang til å velge Retry Activation (Forsøk aktivering på nytt) for maskiner med ACM som ikke ble aktivert i løpet av den første aktiveringsperioden.

ACM Forsøk aktivering på nytt

For at et nytt aktiveringsforsøk skal lykkes må maskinen være i et område med god GPS og telefondekning. Hvis aktiveringen går ut over aktiveringsperioden en andre gang, kreves det flere undersøkelser

Når du logger inn vises aktiveringsvarselet for gjennomsyn under Dashboard – Tasks – Select “View machines (Dashbord – Oppgaver – Velg – Se maskiner)

Connect vil vise maskinen(e) som ikke kunne aktiveres. Velg maskin.

Under fanen Telemetry device –

Device Status (Telemetrienhet –Enhetsstatus), rett ved siden av aktiveringsstatusen, finner du knappen Retry activation (Forsøk aktivering på nytt)

Etter å ha valgt Retry activationForsøk aktivering på nytt) må du bekrefte etter å ha lest instruksjonene.

Enhetsstatusen vil endres til Activation (Aktivering) – In progress (pågår)

Når aktiveringen er fullført, vil enhetsstatusen være Activation (Aktivering) – Active (Aktiv).

Merk: Denne knappen vil bare vise aktivering som mislyktes på grunn av at maskinen overskred det åtte dagers vinduet.
Hvis en enhet forsetter å mislykkes, skyldes det et annet problem, og forhandleren må kontakte teknisk støtte.