Aktivoinnin uudelleenyritys on nyt käytettävissä koneissa, joissa on ACM

Asiakkailla ja jälleenmyyjillä on nyt käyttöoikeus aktivoinnin uudelleenyritykseen koneissa, joissa on ACM ja joissa aktivointi ei onnistunut ensimmäisen aktivoinnin määritettynä ajanjaksona.

ACM:n aktivoinnin uudelleenyritys

Jotta aktivoinnin uudelleenyritys onnistuu, koneen on oltava alueella, jolla on riittävä GPS:n ja puhelinverkon kattavuus. Jos aktivointiaika ylittää määritetyn ajanjakson toistamiseen, ongelmaa on tutkittava tarkemmin

Odottavan aktivoinnin hälytys näkyy kirjautumisen jälkeen kohdassa Hallintanäyttö – Tehtävät – Valitse Näytä koneet

Yhdistäminen näyttää koneet, joiden aktivointi on epäonnistunut. Valitse kone.

Välilehdellä Telemetrialaite –

Laitteen tila, aktivoinnin uudelleenyrityspainikkeen vieressä

Kun olet valinnut aktivoinnin uudelleenyrityksen, vahvista valinta ohjeiden lukemisen jälkeen.

Laitteen tilaksi vaihtuu Aktivointi – Käynnissä

Kun aktivointi on valmis, laitteen tila on Aktivointi – Aktiivinen.

Huomautus: tämä painike näkyy vain, jos aktivointi epäonnistui, koska konetta ei aktivoitu kahdeksan päivän kuluessa.
Jos aktivointi ei onnistu myöhemminkään, syynä on jokin muu ongelma ja jälleenmyyjän on otettava yhteys tekniseen tukeen.