Slik gjør du

Slik legger du til en maskin i Connect-flåten

1. Velg maskin

1. Start fra Min flåte / Mine maskiner*
  2. Velg Legg til maskin
  3. Angi maskin VIN og velg Søk.
  4. Maskinmodellen skal fylles ut automatisk. Hvis ikke velger du den manuelt og bekrefter at du vil gå til trinn 2.

*Maskiner kan også legges til via Abonnementer

2. Velg et servicesenter

1. Velg landet ditt fra listen
  2. Identifiser det lokale forhandlerservicesenteret fra listen, og bekreft
  3. Sjekk adressen til servicesenteret og kontaktdetaljer for å bekrefte valget
  4. Velg Velg servicesenter for å gå til trinn 3.

3. Sammendrag

1. Bruk sammendragserklæringen for å kontrollere maskinopplysningene, valg av servicesentre og abonnementsplan.
  2. Velg Abonner. Abonnementsforespørselen vil da bli sendt til forhandleren for godkjenning.

&nbsp,

Maskindata vises når:
  1. Forhandleren kjenner igjen og godtar abonnementsforespørselen,
  2. Telemetrisenderen aktiveres og data mottas.

Maskinen må kjøre i en lengre periode etter denne abonnementsforespørselen for å aktivere enheten og sende data.

Slik deler du en maskin

Tillat at andre Connect-brukere kan vise maskininformasjonen din ved å dele tilgang.

1. Velg Min flåte
  2. Mine maskiner
  3. Velg maskin for å dele
  4. Velg Deler
  5. Angi e-post for brukerkontoen du vil dele med, og velg Legg til*

Delingssymbolet identifiserer maskiner i flåten du har delt.

De delte maskinene finner du i listen Delt med meg i mottakerkontoen.

* E-postadressen til mottakeren må være koblet til en aktiv Connect-brukerkonto. Maskinen vil vises i kategorien Delt med meg i kontoen deres.

Slik endrer du et maskinnavn

Gjør det enkelt å identifisere en maskin i flåten ved å endre visningsnavnet.

1. Start fra Min flåte / Mine maskiner
  2. Velg maskin som krever å endre navn
  3. Velg kategorien Informasjon
  4. Velg Rediger informasjon
  5. Skriv inn nytt navn
  6. Lagre endringer

Slik endring i eierskap

Slette en maskin fra kontoen din for å gjøre den synlig for registrering av en annen bruker*.

Det er to trinn for å slette en maskin for endring av eierskap.

1. Sletting av abonnement

1. Velg abonnementsskjerm fra menyen
  2. Åpne informasjonsboksen for abonnementsstatus for maskinen du vil avslutte abonnementet
  3. Klikk på Avbryt abonnement
  4. Bekreft VIN-nummeret på maskinen du vil avslutte abonnementet. Skriv inn en årsak til avslutning, og klikk på Avbryt abonnement.
  5. Klikk på Ja for å bekrefte avslutte abonnementet

2. Fjerne en maskin fra kontoen

&nbsp,

1. Etter at abonnementet er avsluttet, Gå til Min flåte
  2. Velg maskinen som viser Ingen aktive abonnement for å utvide maskininformasjonen.
  3. Velg andre alternativer
  4. Klikk  på Fjern maskin fra konto
  5. Bekreft maskininformasjon og klikk på Fjern
  6. Klikk Ja for å bekrefte fjerningen

Maskinen vil nå være tilgjengelig for registrering av den nye brukeren ved å følge instruksjonene på – Slik legger du til en maskin

* Den nye brukeren vil ikke se historiske data fordi data slettes når maskinen fjernes.

Slik forstår du servicealarmer

Servicealarmer angir at maskinen kan kreve oppmerksomhet og hjelpe til med å identifisere problemet og alvorlighetsgraden.

Angir én eller flere alarmforekomster i løpet av de siste 72 timene*

Velg en maskin og velg kategorien Alarmer (1) for å utvide listen over alarmhistorikk, slik de vises*

Alarmer klassifiseres i henhold til alvorligheten, og antall forekomster er oppført ved siden av klassifiseringskoden (2)

Tidsstemplene viser den første og siste hendelsen (3)

Velg  for ytterligere beskrivelse og fullstendig informasjon om alarmen

&nbsp,

Servicekodeklassifisering

Den mest alvorlige

Den minst alvorlige

* Alarmer forblir i historikklisten i 72 timer fra sist viste klokkeslett, men kan fjernes før eller holdes lenger av servicesenteret under undersøkelser.