Abonnemang

Abonnemangsplan och periodsinformation samt förnyelse- och uppsägningsalternativ

Visa och hantera maskinabonnemang och lägga till nya maskiner*

1. Välj det här alternativet för att administrera befintliga abonnemang.
  2. Markera kryssrutan för att automatiskt förnya abonnemanget vid förfallodatumet (rekommenderas).
    Det går också att komma åt inställningarna för abonnemangsstatus via ”Min maskinpark
  3. Välj det här alternativet för att lägga till en ny maskin med ett nytt abonnemang

* Maskiner som delats med ditt konto av en annan ägare visas inte.